Testa Toddly redan idag - Få prisförslag

Om oss

Om Toddly Nanny & Barnvakt

Toddly finns till din tjänst när du behöver avlastning i vardagen. Vi fokuserar på de allra minsta barnen. Letar du efter barnvakt bebis som kan hjälpa till med bebisen på 6 månader eller yngre? Eller kanske hjälp att hämta treåringen på förskolan? Då finns vi och våra säkerhetsutbildade barnvakter här för dig och för ditt barn.

Erfarenhet

Toddly är en del av barnvaktsföretaget Hey Kiddo. Vi som står bakom Hey Kiddo och Toddly har även grundat Studybuddy och My Academy Läxhjälp som sedan 2005 hjälpt barn och ungdomar med skolarbete. Det har även gett oss insikt om vilken positiv inverkan utmaningar kan ha på ett barns självkänsla. Det är viktigt att tidigt i barnets utveckling hitta på roliga aktiviteter i lärandet som samtidigt känns utmanande helt enkelt. Och tro oss, det spelar ingen roll om det handlar om geometri eller att lägga pussel.

HLR-certifierade barnvakter

Vi är HLR-certifierade vilket betyder att alla våra barnvakter utbildas inom HLR för barn och barnsäkerhet innan de börjar arbeta som barnvakt. Man ska även ha erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare. Det är viktigt för oss att man som förälder känner sig trygg med sin nanny.

Kunder tycker till

Föräldrar tycker till om Toddly:

Redo att prova Toddly?

Intresseanmälan